GOKART & PáLYA

Minden részletében újdonság

A FlashKart gokartpálya megnyitásával a célunk nem pusztán az volt, hogy behozzuk a gokartozás élményét Budapest belvárosába, de ezen túlmenően az is, hogy a magának egyre jobban utat törő elektromos autózás élményét is közelebb hozzuk a gokartozni szerető emberek népes csoportjához és a Budapestiekhez.

Ehhez nem csak minden porcikájában kiváló elektromos gokartokat szereztünk be, hanem egyúttal szakítani akartunk a gokartpályákat lépten-nyomon jellemző használt gumik látványán is. Ezért oylan újszerű pályaépítési ötlethez nyúltunk, ami azon túl, hogy a szemnek is sokkal szebb látvány, mint az egymáshoz erősített használt gumik tengere, még a versenyzőknek is összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságot nyújt.

 

Ha szeretnél többet megtudni mindarról, amiben újat nyújtunk Neked, klikkelj az alábbi linkekre és olvass tovább!

elektromos gokart

 

Az autózás manapság nagy fordulat előtt áll. A változás nem kerülte el a gokartok világát sem. Tudj meg többet gokartjainkról, teljesítményükről aztán gyere és próbáld ki őket!

tovább

a gokartpálya

 

Azt szerettük volna, hogy nálunk ne régi, használt autógumi legyen a pálya biztonsági korlátja! Ez több gokartpályán vezetett már komoly balesetekhez. Mi ebben is újat akartunk nyújtani! Tudj meg többet a mi biztonsági korlátrendszerünkről.

tovább

hasznos infók

 

Összegyűjtöttük az összes olyan hasznos infót, amire szükséged van, hogy jobban megismerd a gokartozást általában ill. nálunk. Ha bármilyen kérdésed van, először itt néz körül!

tovább

képek a galériában

 

Hogy megismerd az egyedülálló FlashKart élményt, nézd meg a pályáról és a vendégtérről készült képeket. Ha szeretnéd élőben is megnézni, klikk az időpontfoglalás menüre.

tovább