EVENTS

EVENTS

Örömmel veszünk részt életetek bármely fontos eseményének megszervezésében és lebonyolításában. Forduljatok hozzánk bizalommal, akár magánjellegű, akár céges összejövetelben gondolkodtok. Legyen szó svédasztalos vacsoráról, vagy csak egyszerű termbérletről, mi mindenben állunk rendelkezésetekre. Célunk, hogy kényelmeteket teljes körben biztosítsuk és felejthetetlen élményt nyújtsunk!   Kérjetek egyedi ajánlatot Marcsitól, nem ismeri a lehetetlent:   bielik.maria@flashkart.hu

CSAPATÉPÍTŐ

Legyen szó egy hirtelen felindulásból kollégákkal megszervezett napvégi lazítás, vagy a szokásos évvégi központilag szervezett csapatépítő programról, mi szívesen adjuk a helyet, az autóinkat, ételt, italt és a felejthetetlen élményt!

SZÜLINAPI PARTY

Közeledik a saját vagy egy közeli ismerősöd születésnapja? Lepd meg valami igazán ütőssel! Szervezzünk neki egy zártkörű, adrenalinnal túlfűtött versenyt! (14 év alatti zsúr ajánlatunkért kattints!)

CÉGES RENDEZVÉNY

Ha csak egy nyugodt sarokra van szükségetek, ahol átbeszélhetitek a jövőheti projektet, vagy évvégi fogadást szerveznétek a legfontosabb ügyfeleiteknek, ránk számíthattok. (Állófogadást, projektort, vetítővásznat, is tudunk biztosítani.)

LÁNYBÚCSÚ

Lányok! Végre egy hely, ahol Ti is bátran kiélhetitek a versenyszenvedélyeteket! Mielőtt nyakatokba vennétek az éjszakai nagyvárost, pörgessétek fel az adrenalinszinteteket nálunk. Elektromos autóinknak köszönhetően a legextravagánsabb rucitokban is kényelmes, tiszta és benzinszagmentes élményben lesz részetek!

ESKÜVŐ (UTÁNI PARTY)

Úgy érzitek nem vagytok hétköznapi pár és szeretnétek életetek legszebb napját egy nem mindennapi helyen megünnepelni Számotokra a sport, a verseny és az adrenalin létkérdés? Akkor a ceremónia után száguldozzon a násznép! (Természetesen igény szerint a ceremónia is megszervezhető nálunk, sőt a vacsoráról is gondoskodunk.)

LEGÉNYBÚCSÚ

A legkiválóbb alkalom, hogy a legmagasabb nyomatékra és sebességre hangolt autókkal versenyezve mérjétek össze tudásotokat. (Mivel mi is tudjuk, hogy az alkohol a legénybúcsúk kötelező eleme, és természetesen bemelegíteni nálunk is lehet, arra kérünk Titeket a biztonság érdekében, hogy ezen az estén mi legyünk az első állomásotok!)