FUTAMJEGY

Választható futamjegyek

A jegyárakat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára optimális megoldást. Vannak jegyeink, amelyeket egyéni vendégeinknek találtunk ki és vannak olyanok, melyeket csoportoknak. Ha többen összeálltok és egyszerre több futamra jogosító jegyet vesztek még anyagilag is jobban jártok. De ha kedvetek van tudásotokat és technikátokat egy verseny keretében is összemérni, arra is kínálunk remek opciókat kezdve a kis versenyektől egészen az öt futamos nagyobb lélegzetvételű versenyekig. Ide már állóképességre lesz szükséged!

Ezeken kívül természetesen várjuk nagyobb csoportok, rendezványek vagy zsúrok jelentkezését is. Az opciók közül lentebb válogathatsz és olvashatsz bővebb információkat.

FUTAMJEGYEK — ha csak a saját köridődet szeretnéd megdönteni, vagy ha barátaiddal futnátok egy-két kört versenyen kívül, itt találsz bővebb információt.

GYEREKZSÚROK — remek alternatívát tudunk nyújtani a játszóházakba belefáradt szülőknek és gyerekeknek egyaránt. Ha extra jó programot keresel a gyerekeknek, akik már elmúltak legalább 7 évesek akkor jó helyen jársz!

VERSENYCSOMAGOK | OKÉ! Félre a mókát! Mutasd meg ki a jobb! Baráti csoportoknak már öt főtől kínálunk versenycsomagokat. További információért klikk!

RENDEZVÉNYEK — egy kis előadás, “fejtágítás” vagy csak a céges sikerek méltó megünneplése egy kis gokartozással fűszerezve? 75 főig vállaljuk céges rendezvényeid lebonyolítását, a részletek kigondolásában és megszervezésében is segítünk!