_trial_mapa

A
FLASHKART GOKART
BÜSZKÉN MUTATJA BE AZ
ORSZÁG LEGÚJABB
GOKART PÁLYÁJÁT

LOGO_part2_b2

A KÖKI-BEN!

Play Video
Választható pályák

2023 január 20-a óta már KÉT helyszínen várunk Benneteket, a régi megszokott helyen a Blaha-Lujza téren az EUROPEUM üzletközpont P5 szintjén valamint az új helyszínünkön a KÖKI Bevásárlóközpont P0.5 parkolószintjén!

Mind a két helyszínen elektromos gokartokkal várunk Benneteket, nem mintha mi nem szeretnénk a benzines gokartokat, hanem mert továbbra is azt gondoljuk, hogy zárt beltéren a legjobb a benzin mentes szórakozás!

Blaha Lujza tér

A 209m hosszú pálya az óramutató járásával megegyező irányban halad (4 bal és 8 jobb kanyar), ami igazán izgalmassá teszi ezt az izzig-vérig belvárosi gokart pályát az egy 180 fokos visszafordító kanyar és egy balos sikán. Aki jól veszi a sebességet a sikánban, jól tud előzni a visszafordítóban! A pályára egyszerre max. 9 autót tudunk felengedni.

KÖKI Bevásárlóközpont

Ez a 225m hosszú pálya (10 bal ill. 6 jobb kanyarral) a különlegességét annak köszönheti, hogy a KÖKI Bevásárlóközpont oszlopkiosztása nagyon kedvező, így a pálya mindenhol 7m széles, bőven elegendő helyet biztosítva ahhoz, hogy előzni szinte bárhol lehessen! Valamint elegendő hely van a szinten arra is, hogy rögtön két pályát is sikerült kialakítani! A pályára egyszerre max.12 autót tudunk felengedni.