FOOLDAL

A
FLASHKART
BÜSZKÉN MUTATJA BE AZ
ORSZÁG LEGÚJABB
GOKARTPÁLYÁJÁT

LOGO_part2_b2

A KÖKI-BEN!

Videó lejátszása
Választható pályák

2023 január 20-a óta már KÉT helyszínen várunk Benneteket, a régi megszokott helyen

Blaha-Lujza téren az EUROPEUM üzletközpont P5 szintjén, valamint az új helyszínünkön

a KÖKI Bevásárlóközpont P0.5 parkolószintjén!

Mind a két helyszínen elektromos gokartok várnak Rátok, nem mintha mi nem szeretnénk a benzines gokartokat, de továbbra is azt gondoljuk, hogy zárt térben a legjobb a benzin mentes szórakozás!

FlashKart @ Europeum | Blaha Lujza tér

A 209m hosszú pálya az óramutató járásával megegyező irányban halad (4 bal és 8 jobb kanyar), ami igazán izgalmassá teszi ezt az izzig-vérig belvárosi gokart pályát az egy 180 fokos visszafordító kanyar és egy balos sikán. Aki jól veszi a sebességet a sikánban, jól tud előzni a visszafordítóban!

A pályára egyszerre max. 8 autót tudunk felengedni.

Az Europeum üzletközpont P -5 szintjén találsz minket; napközben az üzletközpontba a Balaha Lujza téri- vagy a József körúti bejáratokon keresztül tudsz bejutni, utána lifttel le a P5 szintre, az üzletközpont zárása után éjjel a PIZZA ME melletti ajtón tudsz lejutni hozzánk.

FlashKart @ KÖKI Bevásárlóközpont | Kőbánya-Kispest

Ez a 225m hosszú pálya (10 bal ill. 6 jobb kanyarral) a különlegességét annak köszönheti, hogy a KÖKI Bevásárlóközpont oszlopkiosztása nagyon kedvező, így a pálya mindenhol 7m széles, bőven elegendő helyet biztosítva ahhoz, hogy előzni szinte bárhol lehessen!

A pályán egyszerre akár 12en is versenyezhettek.

Gokartpályánk a KÖKI Bevásárlóközpon P 0.5 szintjén van; a legkönnyebben úgy találsz meg minket, ha a liftben megnyomod a (P1) gombot (azon a szinten csak mi vagyunk) vagy az üzletközponton belül keresd a TESCO előtti mozgójárdát, az közvetlenül hozzánk visz el!