XX_FŐOLDAL_old

ÉRKEZÉS ELŐTT AJÁNLOTT IDŐPONTOT FOGLALNI a weblap IDŐPONTFOGLALÁS fülén! FUTAMJEGYEK vásárlása NEM biztosít KIZÁRÓLAGOS pályahasználatot! 14 éven aluliak számára SZÜLŐI  KÍSÉRET KÖTELZŐ! 14-18 év közötti fiatalok számára SZÜLŐI KÍSÉRET vagy e-mailben megkért SZÜLŐ ÁLTAL ALÁÍRT FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT FELMUTATÁSA kötelező!

BUDAPEST ELSŐ ELEKTROMOS GOKARTPÁLYÁJA

2014 év végén nyitotta meg kapuit Budapest első elektromos gokartpályája. Várunk Benneteket az év minden napján a Blaha Lujza téren található Europeum üzletközpont -5. szintjén.
TUDJ MEG TÖBBET

HOZD EL A GYEREKEKET IS

Gyerekek már 125cm felett élvezhetik a száguldozást gokartjainkkal. Gokartjaink állítható ülésének és pedáljainak köszönhetően a gyerekek is ugyanazt az autót vezethetik, mint Te! A sebességet természetesen az ügyességükhöz mérten állítjuk be!
TUDJ MEG TÖBBET

TÖBBEN JÖNNÉTEK?

Szívesen segítünk megálmodni és kivitelezni céges rendezvényeidet a legapróbb részletekig! Írj nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az elképzeléseidről.
ÍRJ NEKÜNK

FlashKart

Többé a gokartozás nem a fülsüketítő zaj, az orrfacsaró bűz és a különböző teljesítményű autók szinonímája! Mostantól a gokartozás kikapcsolódás, verseny, szórakozás, nyomaték és lendület, méghozzá tiszta, igényes környezetben! Elektromos autóink 10 különböző sebességfokozata lehetővé teszi, hogy ezentúl a fiúk mellett a gokartozás a lányoknak és a gyermekeknek is egyaránt feledhetetlen élményt nyújtson.

Gyertek el és próbáljátok ki Ti is Budapest belvárosában az elektromos gokartozás élményét!

Az elektromos gokart előnyei

Tiszta … mert senki sem lesz olajfoltos és a benzingőzt sem kell szagolnotok egész este.

Csendes … mert az elektromos motornak csak a kedvedért van egy kis versenyautó hangja.

Környezetbarát … mert semmilyen károsanyagot nem bocsájt ki az elektromos motor.

Gyors … mert a motorok teljesítménye 16 kW és a gokartok elméleti végsebessége akár 130 km/h is lehet.

Kényelmes … mert szimmetrikus a gokartok kialakítása és méretre állítható mind a pedál, mind az ülés.

A legfontosabb tudnivalók a FlashKartról

Összeszedtük az általatok leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld a Téged leginkább érdeklő válaszokat. Ha kíváncsi vagy a részletekre is látogasd meg a weblap többi oldalát is, ha pedig nem találod a választ a kérdésedre írj nekünk!

Noha a gokartok motorja valóban elég erős ahhoz, hogy a kis, könnyű vázat a megfelelő fogaskerék áttéttel és beállítással akár 130 km-es sebességgel repítse, a mi pályánkon a biztonság az első, így az autókat úgy állítottuk be, hogy az elérhető legnagyobb sebesség ne haladja meg a kb. 40 km-t.

Ha legalább 5-en jöttök, szívesen szervezünk Nektek 3, 4 vagy akár 5 futamos versenyeket is, bemelegítő, időmérő ill. a legvégén igazi rajtrácsról induló végső megmérettetéssel! A győzteseknek kupát vagy érmet adunk! A választható csomagok részleteit megtalálod az ÁRAK menüpont alatt.

Pályánk 220m hosszú, 14 kanyart alakítottunk ki rajta, közülük az egyik egy 180 fokos visszafordító kanyar. A pálya így kellemesen technikás, hogy nagyobb sebesség mellett élvezhessék azok is, akik nagyon komolyan gondolják .. és azok is, akik csak szórakozni vágynak.

Ha a gokart kerekeit elég jól bemelegítetted, hogy a gumik már elég jól tapadjanak, és még a testsúly-eloszlásoddal is jól tudsz bánni, akkor Te egy kört kb 24-26 mp alatt teszel meg. Egy normál futam nálunk 7 perces, ebbe kb 13-15 kör fér bele.

Biztonsági okokból korlátozzuk a pályán egyszerre futó gokartok számát. Minél több autó kőröz, annál nagyobb az ütközések száma, ami az élmény rovására megy, ezért maximum 8 fő élvezheti egyszerre a száguldást.

Bár gokartjaink pedálja is és ülése is méretre állítható, ha kisebb vagy, mint 125cm még nem éred el a pedálokat, ha meg magasabb vagy, mint 200cm akkor meg már nem férsz el kényelmesen.

Biztonsági okokból a zárt cipő használata kötelező! A papucsod, szandálod pántja beakadhat a pedálokba és ez nem tervezett manőverhez vezethet. Arról már nem is beszélve, hogy egy esetleges ütközésnél sem mindegy, hogy miben van a lábad …

Amennyiben a gokartozás hevében túl nagyot ütköznétek egymással, vagy a védőkorláttal, a gokart automatikusan lelassít 8 mp-re büntetésből. Ezért is javasoljuk, hogy kerüljétek el az ütközéseket.

Elérhetőségeink és hol találsz meg minket

Megközelítés Napközben a 2-es metróval, vagy a 7-es busszal gyere el a Blaha Lujza téri megállóig. Éjszaka pedig az alábbi buszok álnak meg itt: 907, 908, 931, 956, 990 és természetesen a 4-es, 6-os villamos éjjel nappal elhoz hozzánk. Parkolási lehetőség Ha autóval érkezel, akkor a Blaha parkolóban és Somogyi Béla utcában 20:00 után ingyenes a parkolás. Illetve a mélygarázs őrzött parkolójában is hagyhatod az autódat. Bejárat Az Európeum bevásárlóközpontba mind a József krt. felől, mind a Blaha Lujza tér felől a főbejáratokon keresztül tudtok bejönni. Gyertek le lifttel a -5 szintre, onnan már nem tudjátok eltéveszteni! Amikor a bevásárlóközpont zárva van, akkor a Blaha Lujza tér felőli főbejárat mellett található éjszakai bejutást lehetővé tevő ajtón keresztül tudtok hozzánk bejönni, a kapucsengő megnyomása után.

FlashKart gokartpálya

  Budapest első elektromos gokartpályája Budapest, 1085., Blaha Lujza tér 5.    

SZABADIDŐ ZSEB!